بنتونیت

  1. خانه
  2. chevron_left
  3. محصولات
  4. chevron_left
  5. بنتونیت
محصولات>مواد اولیه معادن

بنتونیت ، به‌عنوان یک ماده معدنی صنعتی، بانام «خاک رس» متشکل از مواد معدنی اسمکتیت (گروه مونتموریلونیت)، بدون در نظر گرفتن مبدأ یا نحوه تولید، تعریف می‌شود. اجزاء غالب آن مونتموریلونیت رس، سیلیکات آلومینیوم هیدراته و عناصر جانبی رایج آن کوارتز، میکا و فلدسپار است.

بنتونیت یک فیلیسلیکانات آلومینیوم است که عمدتاً از مونیتوموریلونیت معدنی تشکیل‌شده است و این توانایی باورنکردنی را دارد که به میزان 14 برابر حجم اصلی خود متورم شود.

بنتونیت
تماس با شرکت پایا گستر برزین
ارسال مواد اولیه
بنر بنتونیت

بنتونیت چیست ؟

بنتونیت یک فیلوسلیکلات آلومینیوم است که عمدتاً از مونتموریلونیت معدنی تشکیل‌شده است؛ که به میزان باورنکردنی (میزان 14 برابر حجم اصلی آن) جذب آب را افزایش می‌دهد.

بنتونیت نام تجاری طیف وسیعی از رس‌های طبیعی با ظرفیت جذب آب بالا است. این ماده معدنی عمدتاً از مونتموریلونیت تشکیل‌شده از خاک رس معدنی حاوی یک فیلوسلیکلات به نام اسمکتیت است.

بنتونیت‌ ها ممکن است علاوه بر مونتموریلونیت حاوی مواد معدنی فراوانی باشند؛ که ممکن است شامل مقادیر کمتری از مواد معدنی دیگر مانند کائولن، میکا، ایلیت و همچنین عناصر غیر معدنی خاکی مانند کوارتز، فلدسپار ، کلسیت و گچ باشد.

کیفیت این ماده و درنتیجه، کاربرد آن بستگی به این دارد که حاوی کدام‌یک از این مواد معدنی است.

چگالی بنتونیت بسته به کیفیت آن به‌شدت متغیر است و ممکن است از 2.2 تا 2.8 گرم در cm3 تغییر کند. تراکم ظاهری آن، زمانی که در شرایط طبیعی رطوبت خود را از دست می‌دهد، بین 1.5 تا 1.8 گرم در سانتی‌متر است. همچنین تراکم ظاهری محصولات بنتونیت خردشده بسته به نوع فرایند آسیاب کاری، از 0.7 تا 0.9 گرم بر cm3 متغیر است.

انواع بنتونیت به چه صورت است ؟

بنتونیت رس خاصیت پلاستیکی دارد که در اثر واکنش و یا از دست دادن آب نمایان می‌شود. با اضافه نمودن رطوبت و یا آب به آن، امکان طبقه‌بندی آن بر اساس ویژگی‌های تورّمی امکان‌پذیر می­شود که در سه نوع قابل‌طبقه‌بندی است:

  • تورم بالا ( بنتونیت سدیم )
  • تورم کم (بنتونیت کلسیم )
  • تورم متوسط ​​( بنتونیت کلسیم-سدیم متوسط )

انواع تورم کم و متوسط ​​بعضی‌اوقات در صنایع به‌عنوان زیر-بنتونیت­ها نام‌گذاری می‌شوند. همچنین ممکن است بنتونیت­ها بر اساس نحوه استفاده (به‌عنوان‌مثال؛ بنتونیت حفاری و بنتونیت ریخته‌گری و بنتونیت چاه ارت ) طبقه‌بندی شوند.

بطور کلی دو نوع بنتونیت به رسمیت شناخته‌شده و استفاده از هر یک به خواص فیزیکی فرایند بستگی دارد.

  1. نوع اول : بنتونیت سدیم یا نوع رسوبی است. این نوع دارای لایه‌های آب حاوی Na+ به‌عنوان یون تعویض شونده است.
  2. نوع دوم : کلسیم بنتونیت یا غیر رسوبی است. این نوع دارای دولایه آب با ذرات Ca2+ به‌عنوان یون تعویض شونده است.

خاک فولر

خاک فولر (نوعی خاک رس مخصوص لکه‌گیری و دستگاه‌های تصفیه آب) ، این یک ماده‌ی خاکی است که معمولاً غنی از بنتونیت و به‌طورکلی متشکل از آتاپولگیت (پلیگورسکیت) یا خاک رس سمکتیتیت معدنی (معمولاً کلسیم مونتموریلونیت) است.

این خاک ممکن است به شکل رس در منابع با منیزیم بالا، با مقدار آب بالاتر از بنتونیت معمول و فاقد خاصیت پلاستیکی موجود باشد. در اصل، واژه خاک فولر برای توصیف مواد مورداستفاده در تولید پشم‌شیشه (حذف لانولین و ناخالصی­ها) مورداستفاده قرار می‌گرفت.

اما بعدها، در طیف وسیعی از سایر فرایندها گسترش یافت که در حال حاضر به انواع مختلف مواد جاذب/خاکی اطلاق می‌شود.خاک فولر عمدتاً به‌عنوان عامل جذب‌کننده و روشن‌کننده در تصفیه روغن و سایر مایعات و همچنین به‌عنوان بستر مخازن زباله خانگی استفاده می‌شود.

خواص بنتونیت چیست ؟

به‌طورکلی دو نوع بنتونیت ازنظر خواص شناسایی می‌شوند. یکی از نوع تورم پذیر که سدیم بنتونیت نامیده می‌شود و حاوی ذرات لایه‌ای آب و Na+ به‌عنوان یون تعویض‌پذیر است.

دیگر نوع دارای دولایه‌ی آب همراه با Ca++ به‌عنوان یون تعویض‌پذیر است که نوع غیر تورم پذیر نامیده می‌شود. Na+ یا Ca++ با ذرات Mg++ یا Fe++ جایگزین می‌شود.

سومین نوع مونتموریلونیت با ذرات عاری از آب شناخته می­شود و احتمالاً ازلحاظ الکترواستاتیکی خنثی است. بنتونیت کلسیم معمولاً به‌صورت پرکننده در زمین وجود دارد، زیرا خواص شیمیایی و همچنین فیزیکی آن با کلسیم و مونتموریلونیت مشابه است.

این محصول دارای خواص قوی کلوئیدی است و حجم آن در تماس با آب چندین برابر افزایش می‌یابد و مایع ژلاتینی و چسبناک ایجاد می‌کند. خواص ویژه بنتونیت (هیدراتاسیون، تورم، جذب آب، ویسکوزیته، تیکستروپیک) یک ماده ارزشمندی برای طیف گسترده‌ای از کاربردها از آن ساخته است.

مهم‌ترین ویژگی تجاری این ماده، زمانی به دست می‌آید که بنتونیت-سدیم ریزدانه به آب اضافه شود که سبب افزایش ویسکوزیته، قدرت معلق کردن و تیزوتروپی محیط می‌شود.

ذرات رس در آب جدا می‌شوند و تولید ژل می‌کنند، یا به‌صورت صفحات حاوی ذرات بسیار ریز معلق تقسیم می‌شوند. زمانی که این صفحات ازنظر الکتریکی باردار می‌شوند، یک ساختار مشابه ژل تشکیل می‌شود.

با تحریک الکتریکی، اوربیتال­ها شکسته می‌شود و پراکندگی با ویسکوزیته بالا به دست می‌آید. این ویژگی ارزشمند این نوع خاص از محصول سبب استفاده گسترده از آن در ساخت یک پوشش غیرقابل نفوذ بر روی دیواره­ها در فرایندهای حفاری­ می‌شود.

فرایند عملکردی بدین‌صورت است که ویسکوزیته را برای حذف تکه ­های سنگی سخت افزایش می‌دهد و یک محیط تیزوتروپیک فراهم می‌کند.

بنتونیت حفاری بنر

بنتونیت سدیم چیست؟

معدن اصلی بنتونیت ، خاکستر آتش‌فشانی و محصول مستقیم تکتونیک است. به‌طور خاص زمانی که این سنگ معدن تحت واکنشی در تماس با آب قرار می‌گیرد، بنتونیت سدیم به‌صورت یک رس طبیعی از آن استخراج می‌شود.

بنتونیت سدیم هنگامی‌که مرطوب است، بیش‌ازحد متورم می‌شود و قادر به جذب تقریباً 14 برابر وزن خشک خود، آب است. به‌عنوان یک ماده با میزان جذب‌کنندگی بالا، جای تعجبی نیست که استفاده از آن به‌عنوان یک جاذب، بسیار خوب عمل کند.

همچنین به دلیل وجود سیلانت طبیعی در این ماده، از آن در ساخت سازه‌هایی نظیر مخازن دفن زباله‌ها، در حین حفاری نفت و گاز طبیعی و برای هر نوع جاذب آبی استفاده می‌شود.

علاوه بر این، از بنتونیت سدیم در برنامه‌های مرتبط با سیلانت­ های خاکی و درنتیجه در طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی استفاده می­شود. به‌عنوان‌مثال، بعضی از افراد ادعا می‌کنند که این ماده دارای خواص شفا دهندگی و همچنین جذب سموم مضر از طریق سطح پوست است.

بنتونیت سدیم هنگامی‌که مرطوب می‌شود افزایش حجم داده و توده خشک آن می‌تواند چندین برابر حجم خود آب جذب کند. این خاصیت عمدتاً در گل حفاری چاه‌های نفت و گاز و تحقیقات ژئوتکنیکی و محیط زیستی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

سدیم بنتونیت چه کاربردهایی دارد؟

ذخایر آب کم مانند دریاچه‌ها و حوضچه‌ها، اغلب افزایش آب ورودی و نشت در خاک­ های اطراف را تجربه می‌کنند. خاک بستر آن‌ها و اطراف دریاچه می‌تواند آب را جذب کند که منجر به کاهش سطح آب حوضچه می‌شود.

بنتونیت سدیم یک محصول مفید در آبگیرها است که در جلوگیری و توقف نشت در استخر اب بسیار مؤثر است؛ اما بنتونیت سدیم چیست؟

درک پاسخ به این سؤال می‌تواند کمک مؤثری در حل مشکلات نشت آبگیرها کند. این ماده، همچنین به‌عنوان بنتونیت رسوبی نیز شناخته می‌شود که برای انواع برنامه‌های کاربردی استفاده می‌شود. این محصول یک ماده طبیعی است که به‌عنوان یک سیلانت در حوضچه‌ها، تالاب‌ها و دریاچه‌های کوچک وجود داشته و می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد تا حفره‌ها را در چاه‌ها، مخازن دفن زباله‌ها و حتی سدها را بپوشاند.

بنتونیت همچنین به‌عنوان یک عامل به هم پیوستن یا گلوله سازی استفاده می‌شود که سبب حفظ ویژگی‌های اتصال حتی در دماهای بالا می‌شود. این ویژگی به‌خصوص در سنگ معدن آهن پودر شده برای تبدیل به گندله برای تغذیه کوره‌های احیایی و در خوراک حیوانات مفید است.

رس­های بنتونیت داراي ویژگی جذب کنندگی بالا هستند که آن‌ها را به فیلترهایی مفید با سطوح فرایندی بزرگ تبدیل می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به‌عنوان کاتالیزور یا یک حامل کاتالیزوری استفاده شوند.

خواص غوطه‌وری در کانال‌ها و مخازن آب شستی اهمیت بالایی دارند. این ماده دارای بسیاری از کاربردهای خاص است. ازجمله این کاربردها استفاده در لوازم‌آرایشی و دارویی، خاموش‌کننده‌های پودری، مواد افزودنی به سرامیک­ ها برای بهبود خواص پلاستیکی و پرکننده‌های کلوئیدی برای کاربردهای رنگ‌سازی است.

بنتونیت کلسیم چیست ؟

بنتونیت کلسیم (با نام تجاری پاسکالت) به‌طور عمده در صنایع بهداشت و درمان به‌عنوان جایگزینی برای پاک‌کننده‌ها به فروش می‌رسد که معمولاً با آب همراه است و به‌عنوان بخشی از رژیم غذایی سم‌زدایی مصرف می‌شود.

ادعا می‌شود که ساختار میکروسکوپی بنتونیت کلسیم ناخالصی­ ها را از سیستم گوارش جذب کرده و سپس همراه با خود دفع می‌کند. همچنین ادعاشده است که قبایل بومی در آمریکای جنوبی، آفریقا و استرالیا مدت زیادی از این خاک برای این کاربرد پزشکی استفاده کرده‌اند.

بنتونیت کلسیم جاذب یون‌ها در محلول و همچنین چربی‌ها و روغن‌ها است. این ترکیب اصلی‌ترین ماده موجود در زمین است که احتمالاً به‌عنوان یکی از اولین مواد پاک‌کننده صنعتی نیز استفاده‌شده است.

این محصول ممکن است با استفاده از فرایند تبادل یونی برای اضافه کردن بسیاری از خواص به بنتونیت سدیم تبدیل شود (با اضافه کردن با آزاد کردن سدیم).

این بدین معنی است که با اضافه کردن 5-10 درصد از یک محلول سدیم مانند کربنات سدیم به بنتونیت مرطوب، مخلوط کردن و دادن زمان کافی برای تبادل یونی و استفاده از آب برای حذف کلسیم مبادله شده، به بنتونیت سدیم دست خواهیم یافت.

از منظر برخی از خواص، مانند ویسکوزیته و از دست دادن مایعات، بنتونیت کلسیم بهبودیافته با سدیم (بنتونیت دارای سدیم فعال) ممکن است به‌طور کامل معادل با بنتونیت سدیم طبیعی نباشد.

به‌عنوان‌مثال، کربنات کلسیم باقی‌مانده (اگر کاتیون مبادله ­ای ناکافی باشد) ممکن است منجر به عملکرد پایین‌تر بنتونیت در خطوط ژئوسینتتیک شود.

بنتونیت چگونه تشکیل می‌شود ؟

بنتونیت یک ماده مشتق شده از تغییرات مشتق شده در طول دوره‌های زمین‌شناسی مواد شیشه‌ای است که از آتش‌فشان‌ها (گدازه یا خاکستر) و یا از تغییرات سنگ‌های رسوبی سیلیکا مانند گرانیت و بازالت به وجود می‌آید.

این ماده معدنی فقط در حضور آب تشکیل می‌شود و بسته به ماهیت فرایند تشکیل، می‌تواند تشکیل انواع مواد معدنی جانبی علاوه بر مونتموریلونیت معدنی دهد.

این مواد معدنی ممکن است شامل اتاپولتیت، کائولن، میکا و ایلیت و همچنین مواد معدنی مانند کوارتز، فلدسپار، کلسیت و گچ باشد. حضور این مواد معدنی ممکن است بر ارزش معدن تأثیرگذار باشد.

خصوصیات بنتونیت در ذخایر معدنی مختلف متغیر است، درنتیجه هر معدنی قابلیت استفاده تجاری را ندارد. برخی از ذخایر ویژگی‌هایی دارند که آن‌ها را به یک استفاده خاص محدود می‌کند.

به‌منظور بهبود یا اصلاح خواص مفید آن‌ها، بنتونیت­های طبیعی اغلب با استفاده از تعدادی از فرآیندها، ازجمله مخلوط کردن، خشک‌کردن، کلسیت کردن، تبادل کاتیونی و فعال‌سازی اسید، تولید می‌شوند.

این محصولات جایگزین بنتونیت طبیعی یا خاک فولر نیستد، اما قابلیت محدودی در استفاده در فرایندهای کاربردی را دارند. معمولاً، سدیم به بنتونیت‌های کلسیم افزوده می‌شود و کاربردهای آن را به طیف وسیعی افزایش می‌دهد. گل حفاری بیشترین استفاده تخصصی بنتونیت نوع حفاری را دارد.

کاربرد این محصول در کجاست ؟

کاربردهای مفید این محصول در صنعت حفاری و مهندسی ژئوتکنیک از ویژگی‌های منحصربه‌فرد آن است.

مقادیر نسبتاً کمی از بنتونیت معلق در آب، یک ماده برشی چسبناک ایجاد می‌کند. عموماٌ، ذرات بنتونیت معلق تیزوتروپیک هستند، اگرچه موارد نادری از رفتار رئوپزی نیز گزارش‌شده است.

در غلظت‌های بالا (حدود 60 گرم بنتونیت در لیتر)، بنتونیت معلق خصوصیات یک ژل را به خود می‌گیرد (مایع با حداقل استحکام عملکردی لازم برای حرکت آن). به همین علت این ماده‌ی جزء رایج از گل حفاری ( بنتونیت حفاری ) است که برای محدود کردن نشت سیالات حفاری، مورداستفاده قرار می‌گیرد.

این محصول را می‌توان در سیمان، چسب، سرامیک، لوازم‌آرایشی و بستر مخازن جمع‌آوری زباله استفاده کرد. خاک فولر، یک ماده تمیزکننده باستانی خشک، شامل ذرات بنتونیت ریز شده است که معمولاً برای تمیز کردن روغن ترانسفورماتور استفاده می‌شود.

بنتونیت ، در درصد پایین، باهدف کاربرد در ساختارهای رسوبی طراحی‌شده و لعاب سرامیک استفاده می‌شود. بنتونیت رسی نیز در صنایع پتروشیمی استفاده می‌شود تا شاخه‌های هیدروکربنی پایه را بسازند و همچنین می‌تواند به‌عنوان یک دارو برای درمان آکنه یا پوست روغنی استفاده شود.

سطح یونی این ماده معدنی کارایی مفیدی در ساخت پوشش چسبنده از دانه‌های شن و ماسه دارد. هنگامی‌که مقدار کمی خاک رس بنتونیت ریز به شن و ماسه سخت افزوده می‌شود، رس، ذرات شن و ماسه را به یک‌دانه واحد تبدیل می‌کند که بانام ماسه سبز در ساخت قالب ریخته‌گری ماسه ­ای شناخته می‌شود.

کاربرد اصلی بنتونیت

با توجه به خواص فیزیکی منحصربه‌فرد، بنتونیت‌ها و خاک­های فولر در طیف گسترده‌ای از فرایندها مورداستفاده قرار می‌گیرند. از این گروه از رس‌ها، بنتونیت سدیم به دلیل حجم تورم بالاتر، مفیدتر نیز هست. موارد کاربردی این نوع از بنتونیت در صنعت به‌قرار زیر است:

  • حفاری؛
  • قالب‌های ریخته‌گری؛
  • مهندسی عمران ( بنتونیت چاه ارت )؛ و
  • خوراک حیوان و مرغ.

بعضی از دلتاهای رودخانه­ ها به‌طور طبیعی یک ترکیب از خاک رس و شن و ماسه و درنهایت یک منبع طبیعی عالی از شن و ماسه ریخته‌گری هستند که بدر فنّاوری‌های فلزکاری قدیمی مورداستفاده قرار می‌گرفته‌اند.

فرایندهای شیمیایی مدرن برای تغییر سطح یونی بنتونیت این چسبندگی را تشدید می‌کند و به‌طور قابل‌توجهی مخلوط شن و ماسه ریخته‌گری قوی خمیر مانندی را به دست می‌دهد که به‌سادگی دمای فلزمذاب را تحمل می‌کند.

برخی از خواص بنتونیتهای رسوبی ساحلی، از مکانی به مکان دیگر متغیر هستند. شن و ماسه ساحلی که فقط از دانه‌های سیلیکا و شن تشکیل‌شده است، نسبت به دانه‌های حاوی ذرات خاک رس بنتونیت استحکام بسیار پایین‌تری دارند. به همین دلیل است که برخی از سواحل برای ساخت قلعه‌های شنی بسیار مناسب‌تر هستند.

خود چسبندگی این ماده اجازه می‌دهد تا در فشار بالا از قالب­ های رسوبی برای تولید اشکال مقاوم در برابر آتش، مانند نازل مدل موشک استفاده شود.

درواقع، برای آزمایش اینکه آیا یک نوع خاص از بنتونیت مناسب استفاده در بستر مخازن جمع‌آوری زباله است، می‌توان به‌سادگی نمونه را با کوبیدن درون یک لوله محکم بررسی کرد؛ پس از خارج کردن از لوله، بنتونیت یک پلاگین بسیار سخت و یکپارچه را تشکیل می‌دهد که به‌آسانی لر هم نمی‌پاشد.

ارسال مواد اولیه

صنایع مصرف کننده بنتونیت کدامند ؟

این محصول در صنایع مختلفی مصرف می‌شود و یکی از مواد پایه صنایع است و بطور خلاصه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

صنعت ریخته‌گری

بنتونیت به‌عنوان یک ماده پیونددهنده (چسب) در تهیه ماسه ریخته‌گری برای تولید قطعات آهنی، فولادی و غیره استفاده می‌شود.

ویژگی‌های منحصربه‌فرد این ماده در تولید ماسه‌های سبز را می‌توان؛ توانایی ایجاد جریان مناسب از سیال، پیوستگی مناسب و ثبات حرارتی مناسب برای تولید قطعات ریخته‌گری باکیفیت بالا دانست.

بستر مخازن زباله

این ماده معدنی، به علت مزیت آن در جذب پساب زباله از طریق تشکیل توده‌ها (که می‌تواند به‌راحتی جمع شود) و تولید محصول باقیمانده بی‌خطر، در بستر مخازن جمع‌آوری زباله‌ها استفاده می‌شود.

گندله‌سازی

بنتونیت به‌عنوان یک عامل اتصال (چسب) در تولید گلوله‌های آهن مورداستفاده قرار می‌گیرد. بدین ترتیب، سنگ‌آهن به گلوله‌های کروی تبدیل می‌شود که به‌عنوان ماده خوراکی در کوره‌های احیا برای احیاء آهن و یا تولید آهن اسفنجی (DRI) مناسب است.

ساخت‌وساز و مهندسی عمران بنتونیت چاه ارت

این محصول در برنامه‌های کاربردی مهندسی عمران به‌طور سنتی به‌عنوان یک عامل تیکستروپیک، پشتیبانی و روان کاری در دیوارها و پیم، در تونل زنی، در حفاری افقی ولوله کشی استفاده می‌شود. بنتونیت حفاری به علت ویسکوزیته و پلاستیسیته بالا در سیمان پرتلند و ملات نیز استفاده می‌شود.

کاربردهای زیست‌محیطی

خواص جذب‌کنندگی این ماده برای تصفیه فاضلاب بسیار مفید است. دستورالعمل‌های زیست‌محیطی عمومی توصیه می‌کند خاک‌های با نفوذپذیری کم که به‌طور طبیعی باید شامل بنتونیت، به‌عنوان یک ماده پایه است، در ساخت‌وساز و بازسازی مخازن دفن زباله برای اطمینان از حفاظت از آب‌های زیرزمینی از آلودگی استفاده شود.

حفاری

دیگر استفاده معمول از بنتونیت حفاری به‌عنوان گل حفاری نفت و گاز است. نقش آن به‌طور عمده برای ایزوله کردن دیوارها، حذف آسیب­های مته و برش­های موجود در دیواره است.

بازار روغن/مواد غذایی

این محصول در حذف ناخالصی‌های موجود در روغن‌ها استفاده می‌شود و به دلیل خواص جاذب آن در فراوری روغن‌های خوراکی و چربی‌ها (روغن سویا / نخل / کلزا) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بنتونیت در نوشیدنی‌هایی مثل آب‌معدنی و در محصولاتی مانند شکر یا عسل به‌عنوان یک عامل شفاف کننده استفاده می‌شود.

کشاورزی

​​بنتونیت به‌عنوان مکمل خوراک حیوان و برای تولید خوراک حیوانات و همچنین بهبود کیفیت مواد خوراکی مانند خوراک سویا استفاده می‌شود. همچنین به‌عنوان یک مبادله کننده یونی برای بهبود و تصفیه خاک استفاده می‌شود. هنگامی‌که تحت عملیات حرارتی قرار می‌گیرد، می‌توان آن به‌عنوان یک حامل سرامیکی متخلخل برای علف‌کش‌ها و آفت‌کش‌ها استفاده کرد.

داروسازی

بازار لوازم‌آرایشی و بهداشتی: این ماده جز مهم‌ترین مواد مورداستفاده در صنایع دارویی است و به علت جذب‌کنندگی بالا، باعث تشکیل رسوب می‌دهد. همچنین در تولیداتی شامل کرم‌های محافظتی صنعتی، لوسیون کالامین، کمپرس‌های مرطوب‌کننده و پمادهای مورداستفاده برای اگزما کاربرد دارند.

در پزشکی، بنتونیت به‌عنوان پادزهر در مسمومیت با فلزات سنگین استفاده می‌شود. محصولات مراقبت شخصی مانند بسته‌های آرایشی، کرم ضد آفتاب، پودرهای بچه و کرم صورت ممکن است همه حاوی این ماده می‌باشند.

مواد شوینده

در مواد شست­وشوی و پاک‌کننده‌های دست‌ساز مایع/صابون از این محصول به‌منظور حذف ناخالصی‌ها در حلال‌ها و برای لکه بری پارچه‌ها استفاده می‌شود.

رنگ‌ها

به علت ویژگی‌های تیزوتروپیکی؛ بنتونیت و اورگنو رسوبی به‌عنوان عامل پایدارکننده در لاک‌ها و آب و حلال­های رنگ عمل می‌کنند. خواص جذب‌کنندگی آن‌ها در فرایندهای پایانی تولید پارچه‌ها (مات کردن) و در رنگ‌ها بسیار مورد استقبال است.

کاغذ

این ماده برای ساخت کاغذ بسیار مهم است، جایی که در کنترل غلظت، یعنی جذب رزین‌های چوب که مانع عملکرد ماشین‌آلات می‌شوند، استفاده می‌شود، همچنین سبب بهبود فرایند تولید کاغذ و بهبود کیفیت کاغذ شود.

همچنین ویژگی‌های رنگ‌آمیزی مناسب به کاغذ می‌دهد. علاوه بر این، بنتونیت فعال با اسید به‌عنوان مؤلفه‌ای مهم در تولید کاغذ کپی بی‌نیاز به لایه رنگ استفاده می‌شود.

قیمت بنتونیت چقدر است ؟

قیمت بنتونیت و در کل بسیاری دیگر از مواد معدنی کاملا بستگی به این دارد که شما چه گرید و خلوص از این محصول را برای استفاده نیاز دارید.

محصولات این شرکت هم به صورت وارداتی، از کشورهای شناخته شده در این صنعت بوده و هم بصورت داخلی موجود می‌باشد که با توجه به کیفیتی که شما نیاز دارید ارسال می‌گردد.

لذا برای خرید بنتونیت بهتر است قبل از هرچیز کیفیت مورد نیاز خود را مشخص کنید.

ریسک خرید بنتونیت بی کیفیت چیست ؟

اگر در هنگام خرید بنتونیت نسبت به خصوصیات و ویژگیهای لازم آنها آگاهی لازم را دارید و همچنین بر کاربرد هر کدام اشراف کامل دارید ریسکی در خرید شما وجود نخواهد داشت. از طرفی بی دقتی در انتخاب و استفاده از محصول بی کیفیت، منجر به هدر رفتن سرمایه شما شده و بازده کاری شما را پایین خواهد آورد.

چگونه میتوان این محصول را سفارش داد ؟

با توجه به کاربردهای گسترده و تنوع بنتونیت شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و رسیدن به درخواست خود با شرکت پایا گستر برزین در تماس باشید تا با توجه به نیاز خود، با کیفیت ترین و مناسب ترین محصول را با قیمتی مناسب در اختیار شما دهیم.

تماس با شرکت پایا گستر برزین
, , , , , , , ,

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

2 + 1 =

فرم درخواست

علاوه بر تماس تلفنی ، شما میتوانید درخواست خود را از طریق فرم زیر با ما در میان بگذارید و کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت. همچنین با پیشنهادات و انتقادات سازنده خود، ما را در ارائه هر چه بهتر خدمات یاری فرمایید.

    موارد مرتبط

    فهرست
    Call Now Buttonتماس با ما جهت خرید کالا